Braahm

Huisliften

Liften ontwerp

Strobbe Mobility biedt trapliften, huisliften en liftsystemen voor binnen en buiten, alsook parkeersystemen voor woningen, appartementen en openbare gebouwen.

Houten trap ontwerp

In onze showroom hebben wij verschillende trapconstructies staan, zodat u goed kunt zien hoe de trap eruit komt te zien in uw woning. Denkt u hierbij aan strak design, hout gecombineerd met een glazen of metalen leuning, of eerder een volledige houten trap voor een landelijke of klassieke stijl, alle mogelijkheden zijn in onze showroom te bezichtigen.Breng ons een bezoek, je kan alle trappen uittesten alsof het de uwe zou zijn.

Trapliften, huisliften en stoelliften Comfortlift Orona.

ORONA fabriceert liften met Gearless-technologie, met of zonder machinekamer, om te voldoen aan de strengste eisen voor elk type gebouw. Onze platforms, trapliften, huisliften en goederenliften zijn ontworpen om de mobiliteit tussen twee etages te vergemakkelijken voor rolstoelgebruikers of mensen met beperkte mobiliteit.De roltrappen van ORONA worden gekenmerkt door hun hoge vervoerscapaciteit van personen en hun duurzaamheid; zij zijn uitgerust met de meest geavanceerde veiligheidsvoorzieningen

Europalift.

Vanaf nu wordt het eenvoudig om je eigen liftcabine van a tot z te ontwerpen.  De nieuwe reeks MP CARevolution liftcabines staan je toe om alle variaties van afwerkingen naadloos met elkaar te combineren en dankzij de intiutieve online configurator ken je je eigen ontwerpen creëren, bekijken, opslaan, afprinten of exporteren naar pdf.

Zodra je je cabine helemaal volgens jouw wensen hebt geconfigureerd, kan je  het eindresultaat in pdf naar ons doormailen voor meer info over jouw ontwerp.

Hoe werkt de configurator?

  • Surf via de onderstaande button naar de car configurator, kies je voorkeurstaal, en druk op de rode button.
  • Vervolgens maak je een keuze uit een van de beschikbare reeksen, en afhankelijk van de reeks, een van de modellen
  • Via de iconen aan de linkerkant kan je vervolgens de diverse onderdelen verder configureren: Wanden, spiegel, handrails, plafond, vloer, bedieningspaneel, display en eventuele extra ingang.

Het resultaat van je keuze is onmiddelijk zichtbaar aan de rechterkant van de configurator.  Zodra je klaar bent kan je via de button “summary” en “pdf” je ontwerp exporteren naar pdf.

Wens je meer info over je ontwerp? Gebruik dan het onderstaand formulier om je ontwerp naar ons door te mailen, met vermelding van je vragen of opmerkingen.

Gebruikte Traplift verkopen Wij kopen hem van u over.
De tijd van de zogeheten ‘duivenkoten’ op daken die de vereiste uitloophoogte van liften moeten garanderen, is stilaan voorbij. Steeds meer wordt er binnen het Schindler-gamma gekozen voor liften met TSD-functie, een optioneel mechanisme dat de veiligheid bij inspectie of onderhoud sterk doet toenemen door het standaard veiligheidsvolume te combineren met een interne vrije staruimte van 1,8 meter. Dit biedt architecten bovendien meer vrijheid bij het ontwerpen en inrichten van gebouwen. Een handig filmpje dat u op de website van Schindler kan bekijken maakt duidelijk hoe dit alles precies in zijn werk gaat..

Traplift verwijderen of verkopen? Vind alle informatie.
Het zal u misschien verbazen, maar TSD is niet nieuw. De ontwikkeling ervan begon meer dan tien jaar geleden al en had een architecturale oorzaak: het elimineren van de zogenaamde ‘duivenkoten’ op daken; blokvormige volumes die men nodig acht(te) om de vereiste uitloophoogte te garanderen, maar die helaas menig straatbeeld mismeesterden en meer dan eens leidden tot wind- en waterdichtheidsproblemen of isolatieverliezen. Ze waren dan ook lang een doorn in het oog van ontwerpers die vormelijke homogeniteit nastreefden en die zich beperkt zagen door tal van stedenbouwkundige voorschriften. Gelukkig kwam Schindler op de proppen met de TSD-functie, een optioneel mechanisme dat de bouw van storende uitstulpsels in het verlengde van een liftschacht sterk kan beperken..

Traplift verwijderen of verkopen? Wat is wijsheid?
Maar omdat een traplift behoorlijk wat ruimte inneemt, zullen de meeste mensen er desondanks voor kiezen om een ongebruikte traplift te verwijderen of verkopen. Veel mensen denken dat het geld kost om een traplift te laten verwijderen. Gelukkig is dit meestal niet het geval, sterker nog, het laten verwijderen van een traplift kan u zelfs geld opleveren!

Terugkoop formulier Tweedehands Traplift.
Dan kunnen wij u helpen. Vul het terugkoopformulier in en wij nemen snel contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Traplift verkopen via Tweedehands-Traplift.nl. Als u uw traplift wilt verkopen bent u bij ons aan het juiste adres.

Gebruikte traplift verkopen Lift Centraal: Huisliften en Trapliften.
Wilt u bijvoorbeeld uw Thyssenkrupp traplift verkopen dan kunt u contact opnemen met Thyssenkrupp, maar ook met 1 van bovenstaande partijen. Hetzelfde geldt als u uw Stannah traplift wilt verkopen, of een van de andere fabrikanten zoals Otolift en Handicare.

traplift verkopen Archives Lift Centraal: Huisliften en Trapliften.
Categorieën Traplift Kopen, Traplift Kosten, Traplift Leveranciers Tags gebruikte traplift, prijzen traplift, traplift te koop, traplift te koop gevraagd, traplift verkopen, traplift verwijderen, trapliften prijzen tweedehands, trapliften vergelijken, tweedehands traplift installeren, tweedehands trapliften, tweedehands trapliften inkoop, tweedehands trapliften marktplaats, Tweedehands trapliften prijzen.

Traplift Verkopen Traplift.
Het is goed om te weten dat een rechte traplift verkopen makkelijker zal gaan dan een traplift met bocht, omdat rechte trappen vaak standaard afmetingen hebben. Huren of toch later uw traplift verkopen? Uw traplift verkopen is een optie als u niet meer gebruik maakt van uw traplift.