Braahm

Huisliften

Parkeersysteem

STROBBE MOBILITY SOLUTIONS BVBA is een dynamisch en professioneel familiebedrijf dat reeds 4 generaties lang er steeds naar streeft de klant uitstekend te bedienen. Strobbe is sinds 1990 exclusief verdeler van de firma Wöhr in België. Dit zuidduits bedrijf ontwerpt, produceert en levert sinds 1959 (!) mechanische parkeersystemen. Strobbe Mobility Solutions bvba heeft inmiddels meer dan 600 parkeerplaatsen met Wöhr systemen gerealiseerd. Wereldwijd zijn er overigens meer dan 470.000 Wöhr parkeerplaatsen.

Parkeersysteem kopen

Strobbe is sinds 1990 exclusief verdeler van de firma Wöhr in België. Dit bedrijf ontwerpt, produceert en levert automatische en mechanische parkeersystemen

parkeersysteem | Car Parkers Nederland.

De parkeersystemen van Car Parkers Nederland zijn praktische parkeeroplossingen voor parkeerproblemen. Er zijn twee soorten parkeersystemen:
Bij een semi automatische parkeersysteem parkeren gebruikers zélf in en uit op het parkeersysteem, bijvoorbeeld op een parkeerlift, een parkeersysteem platform of een combilift.
Bij een vol automatisch parkeersysteem parkeert u de auto in een entreeruimte, deze wordt vervolgens geheel automatisch weggezet in het parkeersysteem.
Denk ook aan bijvoorbeeld automated guided vehicle voor de industrie.
Op dit moment telt het assortiment meer dan 30 verschillende parkeersysteem uitvoeringen, alle parkeersystemen zijn leverbaar in meerdere varianten.

Parkeersysteem – Autolift, goederenlift.

Parkeersystemen veel gestelde vragen.

1. Wat is een automatisch parkeersysteem?
Automatische parkeersystemen optimaliseren de parkeercapaciteit. Bij toepassing van een automatische parkeersysteem worden auto’s compact naast of boven elkaar gestald waardoor er 30 – 60 % ruimte bespaart. Op deze manier worden kubieke (parkeer)meters geoptimaliseerd in bestaande- én nieuwbouwprojecten. In principe heeft elke auto zijn eigen parkeerplek. Enkele systemen zijn toepasbaar voor openbaar gebruik.

2. Wat is het verschil tussen een vol- en een halfautomatisch parkeersysteem?
De woorden zeggen het eigenlijk al. Bij een volautomatisch systeem parkeert u de auto in een entreeruimte, vervolgens wordt de auto geheel automatisch weggezet in de stallingsruimte.
Bij halfautomatische systemen parkeert u zelf de auto op een parkeerplatform. Het opbergen en klaarzetten van de auto gebeurd semi-automatisch door middel van een keycard, afstandbediening of bedieningssleutel. Sommige halfautomatische systemen hebben volautomatische eigenschappen. Drie half-automaat-principes zijn te onderscheiden en bieden we in ons productprogramma aan: stapelparkeer systemen, schuifpallet systemen en parkeerautomaat systemen.

VDL Steelweld Parkeersystemen

Ons productenprogramma is te verdelen in:

* Vol-automatische parkeersystemen:
De bestuurder plaatst de auto in een entree (in-/uitrijbox). Wanneer de bestuurder deze entree heeft verlaten, wordt de auto zo efficiënt mogelijk door het parkeersysteem weggezet. Intern kan zowel met puzzel als met shuttletechniek gewerkt worden.
* Semi-automatische parkeersystemen:
De bestuurder zet de auto op een plateau. Vervolgens kan dit plateau door de bestuurder worden verplaatst, zodat een vrije parkeerplaats voor een volgende auto beschikbaar wordt. De techniek bestaat uit hef- en/of schuifmechanismen.
* Autoheffers:
De bestuurder rijdt het liftplateau op en de auto gaat met of zonder de bestuurder naar de gewenste verdieping.
* SafeParker:
De SafeParker is een autoheffer die het mogelijk maakt een auto zonder bestuurder in een cabine te laten zakken; een ondergrondse parkeerplaats.

Ons productenprogramma bestaat uit producten die hun gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid al vele jaren in de praktijk hebben bewezen. De onderdelen die wij toepassen, zoals de motoren en schakelkasten, zijn allemaal van de bekende A-merken. Hierdoor is VDL Stokvis Parking Systems in iedere situatie in staat een optimale en betrouwbare oplossing aan te bieden.

Veilig parkeren vindt o.a. plaats door het afrasteren van parkeerplaatsen via biggenruggen en/ of varkensruggen.