Braahm

Huisliften

Plateaulift

Bent u op zoek naar een ideale en budgetvriendelijke oplossing voor de verplaatsing van een rolstoel of van uw goederen naar een ander niveau? De plateauliften van Strobbe Mobility Solutions kunnen elk hoogteverschil moeiteloos de baas. De ideale manier om gebouwen en verdiepingen toegankelijk te maken.

hefplateau.
Onze compacte trap-plateaulift heeft een plateau afmeting van 80 x 65 cm, deze plateaulift kan worden geplaatst bij een trapbreedte van slechts 85 cm. Ondanks de maximale belasting van 300 kg functioneert de lift op accu’s waardoor er geen kabels langs de geleiderails lopen, en de lift hiermee automatisch is voorzien van een noodstroom voorziening. De bovenste geleiderail van de plateaulift is tevens te gebruiken als trapleuning.

Hydraulisch hefplatform BD-Lift.

Een plateaulift biedt u de mogelijkheid uw pand toegankelijk te maken voor mensen met een rolstoel of scootmobiel. De toepassing kan zowel in een binnen alsmede een buitensituatie worden toegepast.

Bij plateauliften is de mechaniek aan de zijkant van de lift te vinden, waardoor een compacte plaatsing mogelijk is. Dankzij de lage bouwhoogte is er meestal geen put nodig en is het de ideale rolstoellift voor een bestaande locatie.

Soorten liften Lift.be.
Hefplateau of plateaulift. Hoogteverschillen overbruggen voor mensen met een rolwagen is geen probleem meer. Een plateau traplift maakt het mogelijk een rolstoel boven een trap naar boven te brengen. Lift.be geeft onafhankelijke informatie over liften en liftsystemen. Ontdek alles over liften voor personen en liften voor goederen.

Plateaulift hefplateau Domicare.
Voor de stroomvoorziening kan worden volstaan met een bijgeleverde transformator waarvoor een standaard geaarde wandcontactdoos 230V voldoende is. De hefplateaus zijn zowel geschikt voor gebruik binnen, als buiten. Er is een verrijdbaar hefplateau leverbaar met een hefhoogte van 100 cm.

Goederenlift, heftafel, plateaulift, platformlift en rolstoellift.
Comfortlift introduceert twee nieuwe en innovatieve liftinstallaties. Ze zijn een compact en gemakkelijk alternatief voor iedereen die geen traplift wil of kan installeren. De nieuwe huislift Avansis DHM/DHE brengt u moeiteloos van de kelder tot de zolder. De installatie is snel en eenvoudig. Drastische aanpassingen aan uw huis zijn niet nodig.De nieuwe Avansis ML is een verticale plateaulift met een ongelooflijk compact en strak design. Dit is onze meest kostenefficiënte en ruimtebesparende oplossing, een echte aanrader dus

Mindervalide Platformlift Liften op maat van de klant ALE All Lift Engineering.
Liften / Mindervalide Platformlift. De Platform Lift is een moderne en compacte oplossing voor mindervalide personen met toegang tot 2 niveaus. Deze lift maakt gebruik van de meest recente technologie om maximaal plaats te bieden, ze is dus ook zondermeer geschikt voor rolstoelgebruikers.

Trapliften, huisliften en stoelliften Comfortlift Orona.
Misschien had je m al ontdekt, maar sinds kort staat onze gloednieuwe hefplateau website volledig live! Na de huisliften en trapliften, kregen nu ook onze hefplateaus een afzonderlijke website! Met de nieuwe site hopen we onze klanten een nog snellere service te kunnen verlenen m.b.t. datgene naar waar zij op zoek zijn. En het resultaat? Dat bekijkt u hier! Coopman Orona NV. België Toon op Google Maps. T 32 056 35 85 85 F 32 056 35 58 65. Bezoek Liften Coopman b j.

Occupational Pensions – Auto verkopen  – Verhuisfirma West-Vlaanderen – auto opkoper export –  Luchthavenvervoer Dusseldorf  – Gitaarles Antwerpen