Braahm

Huisliften

Braahm Liften  is de toonaangevende leverancier van platformliften voor woningen en bedrijven in heel Vlaanderen. Bij het kiezen van de juiste platformlift voor uw project, moet u rekening houden met footprint, ruimte, deurtype, hefvermogen en putruimte. Op deze pagina vindt u een lijst met al onze platformliften samen met hun belangrijkste technische kenmerken en specificaties. Lift bestellen? Bel vandaag nog een van ons team .

K Bewegingslift

NIEUWE!! De K-Motion Lift is onlangs geïntroduceerd op Interlift 2017 in Duitsland en het belooft de liftmarkt volledig te verstoren. Met nanotechnologie, op maat gemaakte afwerkingen en alle stijl die je van een op maat gemaakte lift zou verwachten, is het enige dat niet prestigieus is aan deze platformlift, de prijs.

KENMERKEN

Nanotechnologie als standaard
Maximaal gewicht 400kg
Residentieel of commercieel
Vingerafdruklezer
Ingebouwde muziek
Budget prijs

ECO700 Platformlift

Deze platformlift is geschikt voor residentieel en commercieel vastgoed, kan een maximaal gewicht van 400 kg (of 5 personen) ondersteunen en kan tot zes verdiepingen hoog worden. Het belangrijkste kenmerk van deze lift is de telescopische deur. Deze lift kan volledig worden aangepast aan elk interieur. De bedieningselementen bevinden zich in de lift, dus er is geen aparte machinekamer nodig. Deze lift kan in slechts een paar dagen worden geïnstalleerd.

KENMERKEN

Telescopische deur
Maximaal gewicht 400kg
Verhoogt tot zes verdiepingen
Residentieel of commercieel
Deel M Compliant
Snelle installatie

ECO600 Platformlift

De ECO600 platformlift heeft een volledig hefbaar autodesign dat de gebruiker het comfort en de kwaliteit van een conventionele passagierslift biedt voor een fractie van de kosten. Deze platformlift is geschikt voor residentieel en commercieel vastgoed, kan een maximaal gewicht van 400 kg (of 5 personen) ondersteunen en kan tot zes verdiepingen hoog worden. Het belangrijkste kenmerk van deze lift is dat deze lift een draaideur heeft en geschikt is voor zeer lage hoofdruimte.
Klik hier voor meer
KENMERKEN

Draaideur
Max gewicht 400 kg
Residentieel of commercieel
Deel M Compliant
Snelle installatie

VPL800 Platformlift voor zwaar gebruik

Met een krachtig en stabiel hydraulisch aandrijfsysteem is de VPL800 platformlift een veelzijdige en betaalbare oplossing voor commerciële hefvereisten, met een volledig hefwagenontwerp. Deze platformlift is geschikt voor commercieel vastgoed en kan een maximaal gewicht van 1000 kg ondersteunen, met een maximale hoogte van 8,5 meter. Het belangrijkste kenmerk van deze lift is de laadcapaciteit en u kunt ook een groter vloeroppervlak op het platform hebben.

KENMERKEN

Maximaal 1000KG Max gewicht
Hoogte tot 8,5M
Groot platform vloeroppervlak
Snelle installatie

VPL500 platformlift

Deze lift heeft een hydraulisch aandrijfsysteem en is vergelijkbaar met de ECO700, wat betekent dat hij de perfecte liftoplossing kan zijn als de ruimte beperkt is. Geschikt voor zowel residentiële als commerciële ruimtes, kan ondersteuning bieden tot 400KG en kan reizen tot 8,5M. Er is geen put nodig, want het is een platformlift en dus is de installatie minder moeilijk. In tegenstelling tot de ECO700 is een machinekamer vereist voor deze platformlift, die zich binnen 12 meter van de liftschacht bevindt.

KENMERKEN

Soepele en stille hydraulische aandrijving
Kleiner dan ECO700
Draagt ​​tot 400 kg
Verhoogt tot 8,5M
Deel M Compliant
Residentieel en commercieel gebruik.

VPL350s Platformlift

Deze platformlift is een schroefduiklift, wat betekent dat ruimte het allerbelangrijkste is en waar u het bouwwerk wilt minimaliseren. Het wordt veel gebruikt in residentiële werken (maar ook geschikt voor commerciële doeleinden). Met deze lift hoefden geen kostbare bouwers te werken, omdat er geen liftschacht hoeft te worden gebouwd. Het kan een maximaal gewicht van 400 kg ondersteunen. Omdat het een platformlift is, vereist dit geen put en kan het gemakkelijk in veel verschillende ruimtes worden geïnstalleerd. Alle machines worden opgeslagen in de liftschacht, dus er is geen machinekamer nodig.

KENMERKEN

Midden tot hoog einde
Tot 12M
Commerciële en residentiële lift
Ideaal voor showrooms

VPL300 platformlift

Deze platformlift is een open platformlift met riemaandrijving, reikt tot 3 meter en is geschikt voor zowel commerciële als residentiële projecten. Het draagt ​​tot 400 kg en vereist geen put- of machinekamer. dit product is goed voor een beperkte ruimte (werkt goed buiten), gleuven naast een trap mooi. De VPL 300 is ook energiezuinig en voldoet aan de veiligheidseisen.

Traplift

Wanneer uw trap uw mobiliteit in de weg staat, heeft Strobbe Mobility Solutions de meest geschikte, veilige en betrouwbare oplossing in huis. Het maakt niet uit welk type trap u heeft, Strobbe Mobility Solutions geeft het perfecte antwoord aan uw specifieke woon- en leefbehoeften.