Braahm

Huisliften

Stoeliften – STROBBE MOBILITY SOLUTIONS

Strobbe Mobility Solutions bvba (vroeger Strobbe nv) maakt sinds 2014 deel uit van de ‘Group RDL-Strobbe’, samen met RDL Engineering nv en Hymo Belux. Groot en divers aanbod liftsystemen volgens de Europese machinerichtlijn in België. De liften van Strobbe kunnen een oplossing bieden voor een brede waaier aan mobiliteitsproblemen. Wij helpen particulieren, ziekenhuizen, openbare instellingen, bouwfirma’s, autodealers, enz.

Productie van de stoellift. Transport van de stoellift. Montage van de stoellift. Nogmaals: deze kosten maakt u pas als u de trap koopt of huurt. De adviseur stelt de offerte altijd vrijblijvend voor u op en u verplicht zich met het aanvragen van offertes tot niets!

Uw huis is uw thuis. U wilt er het liefst zo lang mogelijk wonen en genieten. Met de oplossingen van ThyssenKrupp Encasa kan dat. Is traplopen moeilijk? Onze trapliften helpen u verder, waardoor u met een gerust hart en in alle comfort opnieuw alle verdiepingen kan benutten.

Als marktleider en specialist met meer dan 60 jaar ervaring garanderen we u kwaliteit, professionaliteit en veiligheid. Als leverancier en producent hebben we een uitstekende reputatie. Onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen zodat uw gemoedsrust gegarandeerd is.

Als betrokken partner bieden we advies op maat, rekening houdend met uw behoeften en wensen. Zo bent u altijd zeker van een oplossing die precies op uw situatie is afgestemd.

Met het grootste respect voor de opvolging van de risicoanalyse van uw lift en rekening houdend met uw wensen werken wij de beste oplossingen voor u uit en zien wij erop toe dat uw installatie verder kan evolueren. Wij bieden u de nieuwste technologische ontwikkelingen met een gegarandeerde levensduur. Onze diensten bestuderen uw wensen met inachtneming van architectonische, budgettaire en milieubeperkingen. Op basis daarvan raden wij de meest aangewezen oplossing aan. Met geregelde controle- en onderhoudsbezoeken stelt Lift ’Up alles in het werk voor veilige verplaatsingen, in het volste vertrouwen, met een minimaal risico op storingen en incidenten. Onze ervaren technici verstrekken ook advies voor een optimaal gebruik.

Opgericht in 1867 – al vijf generaties een familieonderneming. Meer dan 40 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van trapliften. In 2015 produceerden we onze 600.000ste traplift. Ongeëvenaard in betrouwbaarheid, veiligheid en dienstverlening. De Stannah trapliften worden voortdurend onderworpen aan de meest veeleisende veiligheidstests. Zowel in de ontwerpfase als tijdens de productiefase.

Al sinds 2007 verzorgen wij de feilloze installatie en montage van liften voor particulier en professioneel gebruik. Met grondige kennis van hoogtechnologische technieken, koppelen we innovatie aan gebruiksgemak. Betrouwbare installaties voor dagelijks gebruik, daarvoor rekent u op Lift Technics & Services uit Aalst.
Samen met onze liftenfabrikant Kleemann, een topproducent in Europa, onze meest professionele montageploegen en onze techniekers met jarenlange ervaring, trachten wij aan onze klanten een perfect eindresultaat af te leveren ! Op de lange lijst van onze tevreden klanten bevinden zich een groot aantal van de top bouwbedrijven en projectontwikkelaars uit België.

ZZED Lift Solutions: dé liftenspecialist in Limburg voor huisliften en goederenliften. We zijn uw partner voor kwaliteitsvolle en elegante liftsystemen. Hebt u een hoogte te overwinnen? Dan vindt u in ons uitgebreide gamma de perfecte lift voor uw woning, zaak of openbare gebouw.

ZZED Lift Solutions staat voor duurzame, innovatieve en veilige heftechnieken. Wij leveren en monteren uitsluitend liften die uit hoogwaardige materialen zijn vervaardigd. Onze jarenlange ervaring en uitgebreide vakkennis zijn uw garantie op een optimaal resultaat. Van traplift, rolstoellift en huislift tot autolift en goederenlift: bij ZZED Lift Solutions vindt u altijd een oplossing op maat. Er wordt steeds gewerkt volgens de Europese Machinerichtlijn (EN 2006/42).

iwc –  – short lease waterverzachterterugkommomentdamesschoenen

houtskeletbouw houtskeletbouw prijs houtskeletbouw opbouw houtskeletbouw nadelen dewaele houtskeletbouw houtskeletbouw details houtskeletbouw zelfbouw opbouw houtskeletbouw houtskeletbouw limburg houtskeletbouw tuinhuis prijs houtskeletbouw zelf houtskeletbouw maken architect houtskeletbouw horemans houtskeletbouw houtskeletbouw voor en nadelen nadelen houtskeletbouw prefab houtskeletbouw houtskeletbouw aanbouw houtskeletbouw sleutel op de deur prijzen houtskeletbouw tekening houtskeletbouw west vlaanderen kostprijs houtskeletbouw 3d houtskeletbouw houtskeletbouw cataloguswoning houtskeletbouw chalet houtskeletbouw details kozijn houtskeletbouw garage houtskeletbouw of traditioneel houtskeletbouw prijzen duitsland houtskeletbouw tuinhuis plan houtskeletbouw zandhoven houtskeletbouw zelf plaatsen nadelen van houtskeletbouw optoppen houtskeletbouw voorbeelden houtskeletbouw voordelen van houtskeletbouw beste houtskeletbouwer dampopen houtskeletbouw dupac houtskeletbouw gemene muur bij houtskeletbouw houtskeletbouw constructie details houtskeletbouw details fundering houtskeletbouw engels houtskeletbouw funderingsdetail houtskeletbouw huis prijzen houtskeletbouw kangoeroewoning houtskeletbouw levensduur houtskeletbouw overspanning houtskeletbouw vorselaar houtskeletbouw waarschoot kostprijs houtskeletbouw woning living wood houtskeletbouw aanbouw houtskeletbouw zelf doen bijbouwen in houtskeletbouw cambara houtskeletbouw eco houtskeletbouw gevel houtskeletbouw gewicht houtskeletbouw houtskeletbouw afmetingen houtskeletbouw de noordboom houtskeletbouw firma’s houtskeletbouw geluidsoverlast houtskeletbouw leuven houtskeletbouw ronse houtskeletbouw verdiepingsvloer houtskeletbouw voordelen en nadelen houtskeletbouw waasmunster isolatie houtskeletbouw prijzen houtskeletbouw raam in houtskeletbouw tuinhuis houtskeletbouw vorstrand detail houtskeletbouw aanbouw houtskeletbouw kosten amerikaanse houtskeletbouw dampopen folie houtskeletbouw detailtekening houtskeletbouw dewaele houtskeletbouw ervaringen dewaele houtskeletbouw nv diy houtskeletbouw funderingsaanzet houtskeletbouw